Az eltolható medencetetők közkedvelt megoldást jelentenek a kültéri medencék fedésénél, ugyanis könnyen mozgathatók, mégis stabilak, biztonságosak vihar esetén is, és nem mellesleg változatosak, esztétikusak.

Egy kerti medence nagyszerű ötletnek tűnik a kánikulai napokon, azonban hosszabb távon érdemes gondolni rá és a karbantartási igény ismeretében dönteni, nemcsak a telepítéséről, hanem a lefedéséről is.

Az időjárásnak, szennyeződéseknek kitett fürdőzésre alkalmas eszköz élvezeti értékét csökkenti, illetve használatát korlátozza, ha a vize nem tiszta és megfelelően karbantartott. Mi, felnőttek is nehezen csobbanunk, a gyerekeket pedig rá sem lehet venni a fürdőzésre, ha levelek és bogártetemek úsznak a vízen vagy bezöldül és bebüdösödik.

Előzd meg a kellemetlenséget, válaszd a költségesebb, de hosszú távon mindennél előnyösebb megoldást, vásárolj rá polikarbonát medencetetőt!

Spórold meg az időt és a munkát!

A medence tisztítása, karbantartása kihagyhatatlan, ha egészséges és gusztusos vízbe szeretnél belemerülni. Az optimális vízminőség fenntartása vegyszereket igényel, azonban se anyagilag, se a bőröd szempontjából nem lényegtelen, hogy mennyit. A szükséges mennyiség csökkentésére, az egyszerűbb vízkezelésre a legjobb megoldást egy esztétikus polikarbonát medencefedés jelenti. 

Az olyan ideiglenes megoldás, mint egy ponyvás szolártakaró, csak részben nyújt védelmet, nehézkes a medence ki- és betakarása, nem beszélve arról, hogy esztétikailag sem nyújt szép látványt. Sokkal jobban jársz, ha beruházol egy méretre szabott, dekoratív medencetetőbe, amelyet akár utólag is elkészíttethetsz szinte bármilyen méretű és alakú földbe süllyeszetet medencére. 

Az állandó fedések számos előnyt nyújtanak: felmelegítik és melegen tartják a vizet, gátolják az algásodást, megvédik a medencét a szennyeződések nagy részétől, biztonságot nyújtanak, megakadályozzák a véletlen vízbe esést. 

Malta_Clear - eltolható medencetető

Milyen eltolható medencetető lesz a megfelelő?

Valamennyi Poliking medencefedés extra erős alumínium vázra készül, választható hagyományos, 10 mm vastagságú cellás és 4 mm-es tömör, üvegszerű, víztiszta polikarbonáttal.

A telepíthetőség feltétele, hogy a fedés alapját adó medence körüli felület egysíkú és vízszintes legyen, valamint megfelelő teherbírással rendelkezzen. Kínálatunkban 12 féle típust találsz, de igényeid szerint egyedileg szekcionált tetőt is gyártunk.

A magasság abból a szempontból lényeges kérdés, hogy tervezel-e zárt állapotban fürdőzni alatta, illetve a kert, a panoráma szempontjából milyet részesítesz előnyben. Választhatsz szuper alacsony, alacsony, középmagas és magas, illetve szimmetrikus és aszimmetrikus fedések közül. A tető lehet klasszikusan íves, illetve modern környezetbe jobban illő, szögletes kialakítású. 

Könnyű mozgatásáról alapvetően a medence két hosszanti oldalán elhelyezett sínek gondoskodnak, de egyes típusok sokak szerint esztétikusabb, egyoldali, láthatatlan sínnel is kérhetők. 

Tedd élvezetessé a medencehasználatot!

Biztos lehetsz benne, hogy ha a medence vize rendszeresen tiszta és karbantartott, nemcsak a család, de a barátok is szeretni fogják, és mindig lesz társaság az otthonodban!

De nagyszerű lehetőséget biztosít ahhoz is, ha a nyári hétköznapokon a kellemes esti hőmérsékletben merülnél egyet vagy koktélt iszogatnál a vízben egy felfújható fotelben ülve teljes nyugalomban. 

Meggyőztünk? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és élvezd a következő szezont kristálytiszta vízben!