A nyár közeledtével mind többen gondolkodnak el egy saját strand létesítésén, egy földbe süllyesztett luxus kerti medence telepítésén, és keresik a legjobb és leghatékonyabb megoldást. 

Mert bár az építés is jókora összegre rúg, a medence fenntartása és karbantartása is jelentős költség a teljes élettartamra vetítve. Nem beszélve arról, hogy kihasználatlanság esetén kidobott pénz az egész projekt. Mégis gyakran látunk üresen árválkodó, egykor szebb időket látott medencéket a kertekben. Mi lehet az oka, és hogyan kerülhetjük el, hogy a család szórakoztatására szánt, hőn áhított medencénk így végezze?

Még fényűzőbb a luxus kerti medence polikarbonát tetővel!

Élvezd a nyarat az otthonodban!

A forró kánikulai napokon mindannyian egy medencéről álmodozunk, ami karnyújtásnyira van tőlünk, és ami csak a miénk. Sokan el is indulnak a megvalósítás útján, és hirtelen felindulásból vásárolnak egy nagyobb méretű felfújható peremű vagy egy merevített, acélkeretes medencét. 

Ami nagy örömet okoz a családnak, a barátoknak, de leginkább a gyerekek élvezik a pancsolást, hiszen úszni nem igazán lehet bennük. Aztán néhány alkalom után csökken az érdeklődés, elmúlik az újdonság varázsa, és azon kapják magukat, hogy magányosan takarítják, és vegyszerezik a vizet, de a srácok mégsem akarnak fürdeni. Mert hidegnek találják, meg mert tele van bogártetemekkel, és mintha zöldülne is kicsit. 

Megszületik a megoldás, vásárolnak egy takarófóliát, ami csökkenti a szennyeződéseket és az algásodást, és a víz is kellemesebb hőmérsékletű lesz, de egy kisebb szél esetén mit sem ér. És bizony az önfeledt vízicsaták és fejesugrások is hiányoznak. És ekkor születik meg a süllyesztett kerti medence ötlete. 

A luxus kerti medence elérhető

Kis medence kis gond, nagy medence nagy gond. Mert bár sokoldalúan használható, de a filmekben látott kristálytiszta, csillogó víz a valóságban nem létezik, és a süllyesztett medence esetében is ugyanazok a problémák jelentkeznek. Van azonban egy olyan megoldás, amellyel igazi luxus kerti medencét varázsolhatsz belőle, mégpedig ha exkluzív polikarbonát fedéssel látod el. 

A dekoratív, fémvázas műanyag tető ugyanis átengedi a napsugarakat, így felmelegíti a vizet, ami az éjszakai párolgás megakadályozása révén nem hűl vissza, így önfeledten és akár 2-3 hónappal tovább élvezheted a kültéri fürdést. 

Gátolja az algásodást, kiszűri a szennyeződések zömét, ezért a karbantartásra kevesebb időt kell szánni, olcsóbb is lesz a fenntartása. A téliesítés sem okoz majd problémát, ugyanis nem kell leereszteni, mivel a víz nem fagy be a tető alatt. Sőt, nyugodtabb lehetsz, mert nem kell attól tartani, hogy a kisgyerekek és a háziállatok véletlenül vízbe esnek, mert a medencefedés útjukat állja rohangálás közben. Nem beszélve arról, milyen fantasztikusan mutat!

Személyre szabott medencefedés

Nálunk 12-féle polikarbonát medencetető közül választhatod ki a neked tetszőt, illetve az igényeidnek megfelelőt. Modern környezetbe a szögletes, hagyományos kertekbe az íves fedéseket ajánljuk, illetve szavazhatsz a 4 mm-es víztiszta és üvegszerű vagy a 10 mm vastag cellás polikarbonátra. Amennyiben fontos, hogy a medencefedés ne takarja ki a lenyűgöző panorámát vagy a kert látványát, szuper alacsony vagy alacsony típusok közül választhatsz, ha zárt állapotban is fürödnétek, a középmagas és magas tetők lesznek megfelelőek. 

Valamennyi polikarbonát fedésünk egyedileg, extra erős alumíniumvázra készül, így viharálló, stabil szerkezetet alkot, amelyet kerekeken, a medence hosszanti oldalain elhelyezett síneken gördíthetsz. 
Maradtak kérdéseid megrendelés előtt? Hívj minket, vagy írj nekünk, és mindenre választ kapsz!