A medencetisztítás sarkalatos kérdés, amikor kültéri medencével rendelkezünk, még abban az esetben is, ha a telepítéshez ideális körülményeket tudunk teremteni, vagyis megfelelő távolságban helyezzük el a fáktól, bokroktól. De miért fontos ez? 

Nos, ezt leghamarabb az őszi szezon kezdetén megtudod, amikor a falevelek szállingózik kezdenek, és belepik a vizet. De nyáron is plusz feladatot ad, illetve zavaró lehet, a víz felszínén lebegő rengeteg bogártetem. Ha Te sem szeretnéd a szennyeződések lehalászásával kezdeni a pancsolást, fontold meg a professzionális medencefedés alkalmazását! Ismerd meg a dekoratív polikarbonát tetőket, illetve az általuk nyújtott további előnyöket!

Segítünk, hogy a medence tisztítása gyorsabb és gazdaságos legyen!

Luxus a kertben

A kertes ingatlanok tulajdonosai gyakran álmodoznak arról, hogy medencét telepíttessenek, hiszen a kánikulai napokon remek lehetőséget biztosít egy saját strand. Nemcsak rendkívül vonzó, és emeli az ingatlan értékét egy süllyesztett kültéri medence, de elviselhetővé teszi a nyári forróságot, nagyszerű szórakozást kínál kicsiknek és nagyoknak. 

És még csak ki sem kell érte mozdulni, így rengeteg időt és költséget megspórolhatunk, szemben a strandolással egy uszodában vagy más vízparton. És akár kora reggel vagy késő este is lehetőségünk van megmártózni, amikor a mindenki számára elérhető strandok nem fogadnak látogatót. 

Persze érdemes alaposan mérlegelni, mielőtt belefogunk egy ilyen költséges beruházásba, és az igények és a lehetőségek tükrében a lehető legjobbat választani, mind az építmény, mind pedig a medencefedés szempontjából. Ügyfeleink kedvence a rendkívül látványos alacsony Dubai fedés, amely stílusos és kifinomult védelmet biztosít a medencéknek modern környezetben. 

Gondoltál már arra, miért előnyös egy medencetető? A medencetisztítás is könnyebb lehet!

Egy állandó kültéri medence költségvonzata óriási, és nemcsak a telepítés, hanem az üzemeltetés és a karbantartás költségével is számolni kell. Sokan megfeledkeznek a rendszeres vízkezelés szükségességéről, ami a tiszta, vonzó és egészséges víz érdekében elengedhetetlen. 

Nem lényegtelen azonban, hogy ezt mennyi munkával érhetjük el. Minden alkalommal, amikor fürdeni szeretnénk, hosszas előkészítés előzi meg a szórakozást, mert a faleveleket, bogártetemet el kell távolítani, vagy csak elhúzzuk a medencefedést, és már merülhetünk is a vízbe. A fizikai gát egyrészt időt takarít meg, másrészt csökkenti a vegyszeres kezelés mennyiségét, ami által egészségesebb és olcsóbb lesz a fenntartás.

Nagy visszatartó erő lehet az algától bezöldült, illetve a kelleténél hidegebb víz is, amire egy profi medencefedés szintén megoldást nyújt. A polikarbonát ugyanis gátolja az algásodást, továbbá megakadályozza, hogy a víz éjszaka a párolgás következtében lehűljön, így a fürdési szezon akár 2-3 hónappal kitolható.

Védelmet jelent a véletlen vízbe esések és vízbefulladás ellen, ami különösen kisgyermekes családokban, háziállatok mellett fontos lehet. 

Végtelen lehetőségek

A rendelkezésre álló változatos polikarbonát medencefedések közül mindenki ízlése és igényei szerint választhat, valamennyi típus személyre szabható, így garantáltan egyedi megjelenést biztosít. 

Különböző magasságú, formavilágú és kinézetű tetők közül választhatunk a környezetnek megfelelően. A modern, minimál megjelenéshez a szögletes, a klasszikus és a régies stílusú épülethez az íves tetők illenek. Ha úszni, pancsolni is szeretnénk zárt állapotban, középmagas vagy magas fedést válasszunk. 

Keress minket, ha tudod, hogy mit szeretnél, és árajánlatot kérnél, illetve akkor is, ha kérdésed van, illetve segítségre van szükséged!