Egy földbe süllyesztett otthoni medence igazi luxus, amelyet tovább fokoz egy dekoratívan elkészített professzionális medencefedés, amely a tetszetős kivitelen felül számtalan előnyt kínál.

A kánikulai napok számának növekedésével egyre többen döntenek saját kültéri medence mellett, így elkerülhetik a strandok, vízpartok zsúfoltságát. Érdemes azonban a kivitelezéskor a fedésről is gondoskodni az egyszerűbb és olcsóbb karbantartás érdekében, azonban meglévő medence esetén sem kell róla lemondani. Hogy pontosan mit is nyerhetsz vele, azt bejegyzésünkből megtudhatod. 

Egy otthoni medence valódi luxus

A forró nyarak egyre több kerttulajdonost ösztönöznek arra, hogy saját maguk és családjuk szórakoztatására saját medencébe invesztáljanak. Az ideiglenes puha vagy merev falú típusok ugyanis nem képesek azt a komfortot és sokoldalú használatot nyújtani, mint a földbe süllyesztette változatok.

Bármelyikre is esik a választásunk, a vízkezelésről folyamatosan gondoskodni kell a vonzó és egészséges víz érdekében. Ennek megkönnyítésére és olcsóbbá tételére kézenfekvő megoldásnak tűnik egy professzionális medencetető, mint amilyen például a Poliking népszerű Dubai fedése, ami további előnyöket is kínál. 

A dekoratív fedés hozzájárul a medence nyújtotta luxus élvezetéhez, valamint növeli az ingatlan értékét, továbbá megkönnyíti a karbantartást. Éppen ezért valamennyi medencetulajdonos alapvető érdeke a telepítése. 

Élvezd gondtalanul a medencézést!

Miért jó egy saját használatú otthoni medence?

Egy állandó medence a kertben csak abban az esetben nyújthat maximális komfortot, ha gondoskodunk róla, hogy a vize kellemesen meleg legyen, továbbá a különféle szennyeződések ne zavarják meg a fürdés élvezetét.

A rendszeres vízkezelés elengedhetetlen már egy ideiglenes medence esetében is, és ez az a pont, ahol nagyon sok hirtelen ötlettől vezérelve vásárolt fürdőhely elvérzik. De számtalan földbe süllyesztett medencét is látni, amelyek kihasználatlanul, üresen tátonganak, illetve mennek tönkre törődés hiányában. 

Amennyiben kellemesen meleg és tiszta vízre vágysz, továbbá májustól októberig élveznéd az úszást, pancsolást a saját kertedben, válaszd a Poliking polikarbonát medencefedéseinek egyikét! Általuk garantáltan kevesebb szennyeződés jut a vízbe, hiszen zárt állapotban útját állják például faleveleknek, bogaraknak, így kevesebb vegyszerre és munkára lesz szükség a karbantartáshoz.

A polikarbonát felmelegíti és melegen is tartja a vizet, így meghosszabbítható a fürdési szezon, nincs szükség a medence téliesítésére. Gátolja az algásodást, így a víz extra vegyszerek nélkül is tiszta és hívogató marad. Amennyiben pedig kisgyerekek és háziállatok is vannak a családban, az otthoni medence biztonságát is fokozhatod a fedés által. 

Válassz ízlésednek megfelelően!

Kínálatunkban 12 féle típusból választhatsz, legyen bármilyen méretű és formájú a süllyesztett kültéri medencéd. Igényeidnek és a környezet stílusának megfelelően dönthetsz íves vagy szögletes, szuper alacsony, alacsony, középmagas vagy magas tető mellett. Amennyiben a kert, a panoráma látványa fontos számodra, az alacsonyabb, ha a zárt állapotban történő használat bír kiemelt jelentőséggel, a magasabb fedéseink lesznek megfelelőek. 

Valamennyi medencetető prémium minőségű extra erős alumínium vázra épül, így biztonságos még viharos időben is. Kérheted hagyományos cellás vagy víztiszta, üvegszerű polikarbonáttal. A síneken gördíthető fedés könnyen mozgatható.

További kérdéseid vannak? Nem tudod, melyik polikarbonát medencefedést válaszd? Vedd fel velünk a kapcsolatot, kollégáink mindenre választ adnak!