A süllyesztett kerti medence lefedése több szempontból is nagyszerű lehet, számtalan megfizethető és dekoratív, a céljainknak megfelelő medencefedés közül választhatunk. 

Egy saját állandó medence a kertben komoly befektetés, azonban megéri, hiszen nyaranta kellemes megmártózni a hűs vízben, valamint a partján nincs tömeg, nem kell utazni, hogy elérjük.

Biztosak lehetünk benne, hogy a családtagok, barátok is élvezni fogják, és így mindig  jó társaságra számíthatunk. Az igazán meleg időszak azonban rövid, ráadásul a nyári napokon éjszakára eléggé lehűlhet a levegő, ezáltal a víz hőfoka jelentősen csökkenhet.

Ez mind zavaró lehet, nem beszélve a hulló falevelekről, a bogártetemekről és az egyéb szennyeződésekről, amelyek miatt ózkodhatunk a medencébe lépéstől. A megfelelő medencefedés minderre megoldást jelent!

Ne várj tovább a kerti medence lefedésével!

Elkészült a várva várt medence, és végre az idő is kedvez a pancsolásnak? A gyerekek sem bírják tovább a várakozást, és a barátok is bejelentkeztek hétvégére? Készen áll a medence?

Bizony, a túl hűs víz, a sok szennyeződés, az algásodás elronthatja az oly nagyon várt élményt, nem beszélve arról, hogy a tökéletes vízminőség érdekében mennyi dolgod lesz, ha nincs lefedve a medence. 

Egy földbe süllyesztett állandó medence kivitelezése komoly költséget jelent, azonban ha azt már sikerült kigazdálkodni, a medence takarásáról sem szabadna megfeledkezni. A polikarbonát fedések elérhető árú, tetszetős alternatívát jelentenek, és számos előnnyel járnak. Vásárlóink nagy kedvence a dekoratív és alacsony Budapest fedés.

Miért előnyös a polikarbonát fedés?

A hazai viszonyok között a nyár mindössze 1-2 igazán meleg hónapot jelent, így a kültéri medencét, alapesetben csak rövid ideig élvezhetjük. Ily módon telepítése valódi luxus, de medencefedés alkalmazásával a fürdési szezon jó néhány hónappal kitolható. 

Valamennyi polikarbonát fedés védelmet nyújt a különféle szennyeződésekkel szemben, gátolja az algásodást, így a karbantartás is egyszerűbb lesz, és kevesebb vegyszerre lesz szükség, vagyis a víz is egészségesebb lesz.

Dubai - Dubai_20-1 Image Title attribute:	 example Dubai_20-1 photo Update Settings

A medence lefedése csökkenti a víz párolgását, és a hőháztartás hatékony javítása révén nem engedi kihűlni, így reggel vagy délelőtt, illetve hűvösebb időben is jól esik majd fürdeni. 

De nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy a polikarbonát fedés növeli a biztonságot, megakadályozza, hogy a kisgyerekek és a háziállatok beleessenek a vízbe. 

Változatos medencefedések

A polikarbonát fedések számos típusa áll rendelkezésre, így mindenki ízlésének, a környezet stílusának, igényeinek megfelelően választhatja ki a számára megfelelőt. 

Az adott környezethez illő íves és szögletes medencefedések közül választhatunk, továbbá alacsony, középmagas vagy magas vonalvezetésű típusokat, attól függően, hogy hogyan szeretnénk használni a medencét.

Az alacsony fedések nem vesznek el a látványból, így a szép kert, a panoráma megmarad. A magas fedéstípusok viszont lehetőséget adnak arra, hogy a medence zárt állapotban is körüljárható maradjon, illetve használhassuk hűvös vagy szeles időben is.

A fedések cellás vagy üvegszerű, átlátszó polikarbonátból készülhetnek ízlésünknek megfelelően. Extra erős alumínium vázszerkezet biztosítja a fedés használhatóságát. Egyes típusok akár egyoldalas sínszerkezettel is rendelhetők.

Itt a jó idő, ne késlekedj, válassz a kerti medence fölé praktikus és időtálló, továbbá dekoratív polikarbonát medencefedést, hívd a Polikinget!