Budapest medencefedés

A Budapest polikarbonát medencefedés számos előnnyel jár, amiért érdemes választani:

Kedvelt design és alacsony kosárgörbe forma:

A fedés alacsony kosárgörbe formája minimális teret takar ki a kert látványából. Közepes magassága lehetővé teszi a medence használatát behúzott állapotban is.

Erős és strapabíró kivitel:

Rendkívül erős alumínium profilozásának köszönhetően a vázszerkezet kivételesen strapabíró.

Személyre szabható üvegezés:

Választható 10 mm vastag cellás polikarbonát vagy 4 mm vastag üvegszerű, átlátszó polikarbonát. A Budapes Clear típusú víztiszta kivitel megjelenésében eltér a Budapest típustól, így ízlés kérdése, hogy melyikre esik a választás.

Viharbiztonsági rendszer:

Az időjárás viszontagságainak ellenállva biztosítja a medence védelmét szélsőséges időjárási körülmények között is.Heves szélben sem deformálódik, és védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen.

Budapest típusú poikarbonát medencefedés

Ajánlatkérés a Budapest típusra

  Név*
  Cím* (település)
  E-mail cím*
  Telefonszám*

  Medence méretei

  (bruttó méret, a medence körül futó sík felület, ahol a sín rögzíthető):

  Medence hossza
  Medence szélessége
  Szegélykő magassága
  (ha van)
  Egyéb megjegyzés:

  Fedés anyaga:

  Extrák

  Eltolható oldalajtó

  Homlokfali nyílóajtó

  Homlokfali felhajtás teljes szélességében

  (maximum
  a teljes magasság feléig)

  Egyedi szegmens felosztás

  (lehetséges növelni a szegmens számot a letoláshoz szükséges kevés hely miatt)

  Vázszerkezet egyedi porfestése.

  Polikarbonát Medencefedés Általános Előnyei:

  • Gyorsabb vízmelegedés és lassabb vízhőmérséklet-vesztés.
  • Hosszabb strandszezon és kevesebb medencetakarítás.
  • Tisztább víz, kevesebb vegyszer, alacsony fenntartási költségek.

  Praktikus Kialakítás és Mozgathatóság:

  Az alapár tartalmaz egy ajtót vagy homlokfali felhajtási lehetőséget a kényelmes hozzáférés érdekében. Tolható oldalajtóval is választható, biztosítva a még praktikusabb használatot. A könnyű mozgathatóság hölgyek számára is kényelmes és könnyed.

  Variálható Polikarbonát Elemek:

  A tervezésnél és a telepítésnél alkalmazkodik a rendelkezésre álló térhez és körülményekhez.

  Előfeltételek:

  A medencefedés biztonságos rögzítéséhez fontos, hogy a fedés alapját egy sík vagy vízszintes felület alkossa, megfelelő teherbírással. A Budapest polikarbonát medencefedés tehát nemcsak esztétikus, de erős, biztonságos és számos előnnyel jár a medence fenntartása és használata szempontjából.

  Miért ajánljuk

  Az egyik legkedveltebb fedésünk alacsony kosárgörbe formájának köszönhetően minimális teret takar ki a kert látványából és a saját környezetéből, ugyanakkor közepes magasságával lehetővé teszi a medence használatát behúzott állapotban is. A rendkívül erős alumínium profilozásának köszönhetően a vázszerkezet kivételesen strapabíró.

  A medencefedés üvegezése személyre szabható. Választható 10 mm vastag cellás polikarbonát és 4 mm vastag üvegszerű, átlátszó polikarbonát között. A víztisztaságú, átlátszó kivitel a Budapes Clear típus, amely ide kattintva részletesen és sok képen  megtekinthető. A választás saját ízlés és a környezetbe illeszkedés kérdése csupán.

  A viharbiztonsági rendszernek köszönhetően a fedés ellenáll az időjárás viszontagságainak, ezzel biztosítva a medence védelmét a szélsőséges időjárási körülmények között is.
  Ugyanebből az adottságából adódóan saját védelméről is gondoskodik, heves szélben sem deformálódik. A nap káros sugaraitól szintén védi a medence anyagát, a költséges alkatrészeket, szerelvényeket és magát a vizet is. Az alapfunkciókat minden fedésünk, így a Budapest fedéstípus is hibátlanul ellátja.

  A polikarbonát medencefedés előnyei általánosságban:

  • Gyorsabb vízmelegedés
  • Lassabb vízhőmérséklet-vesztés
  • Hosszabb strandszezon
  • Tisztább víz, kevesebb medencetakarítás
  • Kevesebb vegyszer
  • Alacsony fenntartási költségek

  Az alapár tartalmaz egy ajtót vagy homlokfal vagy hátfalii felhajtási lehetőséget, így kényelmes hozzáférést biztosít a medencéhez. Emellett ez a fedés eltolható oldalajtóval is választható, aminek köszönhetően még praktikusabb használatot enged meg, könnyebb bejutással a fedés profiljainak eltolása nélkül.

  A Budapest polikarbonát medencefedés mozgatása

  Ha a medence teljes hozzáférése érdekében teljesen el akarod tolni a víz fölül a fedésünket, a prémium anyagoknak és a precíz kivitelezésnek köszönhetően ezt nagyon könnyen megteheted.

  Akár egy hölgy ember is könnyen el tudja mozdítani a profilokat. A könnyű mozgathatóság mellett a medencefedés zárható is. Ennek köszönhetően nem kell a gyermekek váratlan és veszélyes baleseteitől tartani. A Budapest típus remek kompromisszum a praktikum és a legjobb megjelenés között, ez is a könnyű mozgathatóságot garantálja.

  Variálható polikarbonát elemek

  Egyes kertek és úszómedencék adottságai megkövetelik, hogy a polikarbonát profilokkal igazodjunk a rendelkezésre álló térhez. Ha a medencéről elhúzzuk a fedést, néhol korlátozott terület áll rendelkezésre. Ehhez alkalmazkodunk a tervezésnél és a telepítésnél.

  A telepítés előfeltételei

  Fontos, hogy a medencefedés alapját egy sík vagy vízszintes felület alkossa, amely megfelelő teherbírással rendelkezik a sínszerkezet biztonságos rögzítéséhez. Ez alapvető fontosságú annak érdekében, hogy a fedés megfeleljen a szükséges szabványoknak és biztonsági előírásoknak.

  A helyszíni szerelés

  Ennek a fedésnek a helyszíni telepítése megközelítőleg 3 órát vesz igénybe, így munkatársaink nem veszik igénybe a teljes napját. Egy napon, előre egyeztetett időpontban végezzük a szállítást és a telepítést is. Az összeszerelést tapasztalt és pontos munkájára igényes szakemberek végzik az Ön kertjében. A prémium minőségű anyagok, a gondos tervezés és precíz kivitelezés harmóniájában tudunk 3 év teljeskörű garanciát vállalni, könnyű kezelhetőséget és problémamentes használatot nyújtani.

  Ingyenes egyeztetés

  Egyeztess munkatársunkkal a típus beépíthetőségéről telefonon vagy emailben!

  Üzenetedet az urbanmark@poliking.hu címen várjuk,
  hívásodat pedig a +36 20 274 5293-es telefonszámon!

  A Kapcsolat oldalon pedig egyszerűen küldhetsz üzenetet!

  Ugyanakkor figyelmedbe ajánljuk Facebook oldalunkat is!