A medenceszezon közeledtével sokan gondolkodnak el azon, szükségük van-e kerti uszodára, illetve ha már rendelkeznek vele, beszerezzenek-e rá tetőt, hiszen az elmúlt szezon tapasztalata azt mutatja, kezdeniük kell valamit a szennyeződések távoltartásával. 

Egy professzionális medencefedés azonban még ennél is több előnyt kínál, nemcsak megkönnyíti a vízkezelést, de hosszabb fürdési szezont is biztosít, és még mást is. Ha kíváncsi vagy rá, miért van rá szükséged neked is, olvasd el ezt a bejegyzésünket, és ne habozz, rendeld meg minél hamarabb, hogy a jó idő beköszöntével élvezni tudd valamennyit! 

Közeleg a medenceszezon, ideje, hogy gondoskodj professzionális fedésről!

Egy saját medence előnyei és hátrányai

Mindannyian álmodozunk néha, főként a kánikulai napokon egy saját medencéről, amelyet zavartalanul és bármikor használhatunk, és amelybe akár fejest is ugorhatunk, ha úgy tetszik kedvünk. De legtöbben elhessegetjük ezt az ábrándot, hiszen egy süllyesztett medence igazi luxus, amelynek sokba kerül az építése és a fenntartása is, így inkább megelégszünk egy puha vagy merevfalú változattal. Persze a használat során ébredünk rá arra, hogy annak a fenntartása sem olyan egyszerű, hiszen szűrni és vegyszerezni kell a vizet, hogy egészséges és hívogató maradjon. Nem beszélve azokról a további hátrányokról, amiket egy ilyen medence tartogat. 

Ezzel szemben egy süllyesztett medence exkluzív látvány, amely dísze lehet a környezetének, növelheti az ingatlan értékét, és aminek révén folyamatosan egy prémium üdülőhelyen vagy wellnessközpontban érezhetjük magunkat. Egészen addig, amíg a karbantartási tennivalók a nyakunkba nem szakadnak. De van megoldás!

Indulhat a gondtalan medenceszezon!

A legjobb, ha a medencetelepítéssel egyidejűleg az exkluzív polikarbonát tetőt is megrendeled, így már a szezon kezdetétől nem lesz gondod. De az sem probléma, ha utólag jut eszedbe gondoskodni róla, ugyanis ezek a fedések szinte bármilyen méretű és alakú medencére bármikor megrendelhetők!

Ha beszerzed, számos előnyét tapasztalod mindjárt az első szezonban! A polikarbonát átengedi a napsugarakat, ezáltal felmelegíti a vizet, így hacsak nem vagy hidegvíz-imádó, élvezni fogod a meghosszabbodott fürdési szezont. De mondunk még jobbat, aminek garantáltan örülni fogsz: a tető távoltartja a szennyeződések 90-95%-át, így fürdés előtt nem kell faleveleket és egyéb szennyeződéseket halászni, ráadásul az algásodást is gátolja, nem színeződik zöldre a medence vize. Mindez azt is jelenti, kevesebb vegyszerre lesz szükség, ami nemcsak egészségesebb vizet eredményez, de olcsóbbá is teszi a fenntartást. 

Kisgyerekek és háziállatok vannak a családban, és ez az egyik ellenérved a medence ellen? Nem kell többé aggódni, ha polikarbonát fedést alkalmazol, a biztonságuk garantált!

Ízlésedre szabhatod

Különféle stílusú és megjelenésű fedések közül választhatsz, kínálatunkban 12-féle fedéstípus szerepel. Modern környezetbe alacsony, szögletes fedéseket ajánlunk, klasszikus környezetbe a különböző magasságú íves tetők közül válogathatsz. Olyanra is szavazhatsz, amely alatt zárt állapotban is lehet strandolni. 

Mindegyik fedés extra erős alumíniumvázra épül, viharbiztos megoldást jelent, és az egy- vagy kétoldalt elhelyezett síneken könnyen gördíthető. A 4 mm-es víztiszta polikarbonát rendkívül elegáns és szinte láthatatlan, de a 10 mm-es klasszikus cellás kialakítású is maximálisan dekoratív. 

Belevágnál? Hívj minket, minden kérdésedre választ kapsz, és ha megrendeled, a szezon kezdetére elkészülhet a luxust tovább fokozó medencefedés is!