Különféle medencefedések közül válogathatunk, ha a saját kerti medencénkre keresünk megoldást, azonban mind közül a polikarbonát tető jelenti a legtökéletesebbet, ugyanis alkalmazása számos előnnyel jár. 

Nincs is nagyszerűbb dolog kánikulában, mint egy saját használatú medence, mivel nem kell érte utazni, nem kell a tömeget kerülgetni, és akár 24 órában rendelkezésre áll. A kényelmes használat azonban megköveteli a minden szempontból megfelelő medencetető beszerzését.

Nem érdemes a legolcsóbb megoldásokat választani, ugyanis egyrészt nem nyújtanak teljes körű védelmet, másrészt a használatuk sem igazán komfortos és időtálló. Ezekkel szemben a polikarbonát tetők tartósak és elegánsak, és az áruk is kedvező. Lássuk, milyen típusú tetők közül választhatunk!

Változatos medencefedések kültérre

Miért szükséges a kerti medencék fedése?

Minden medencetulajdonos egy ragyógóan tiszta vízű medencéről álmodik, aminek a kezelése egyszerű, ám a valóság sokszor elkeserítő. A jó hír az, hogy nem lehetetlen kevés ráfordítással elérni az áhított célt! A polikarbonát medencefedések segítségével valóban tiszta és egészséges marad a medence vize. 

A szennyeződések 95%-a kiszűrhető, ezáltal kevesebb vegyszert igényel a medence tisztítása. A polikarbonát fedés gátolja az algásodást, így a víz nem zöldül be, nem igényel extra vegyszereket. A medence téliesítése is kevesebb kemikáliát és előkészületet igényel, ugyanis a fedés alatt nem fagy be a víz. További előnye, hogy melegen tartja, nem engedi kihűlni a vizet, így a fürdési szezon akár 2-3 hónappal meghosszabbítható.

Változatos medencefedések közül választhatsz!

Az extra erős, időtálló alumínium vázra polikarbonátból készülő fedések rendkívül dekoratívak és stabilak, vihar idején is a helyükön maradnak. 

Többféle magasságú tető közül választhatod ki az igényeidnek megfelelőt. Egyes típusok alig takarják ki a környezetet, így ha szép a kert látványa vagy csodálatos a panoráma, érdemes az alacsony vagy szuper alacsony fedésekre voksolni, mint például a népszerű Dubai medencefedés. A magas fajták előnye viszont, hogy zárt állapotban is kényelmesen elférni alattuk, így rossz időben is használható a medence.

A hagyományos kosárgörbe fedések mellett modern, szögletes tetők közül választhatsz, a Dubai és a Dubai Plus modellünk impozáns megoldás kortárs miliőbe. Az íves fedések között találni szimmetrikus és aszimmetrikus formákat, mint például a Marseille tető, illetve olyanokat, amelyek emelt első szegmenssel rendelkeznek, mint a Korfu és a Korfu Clear, amelyek lehetőséget biztosítanak arra, hogy legyen egy fedett tér a medencébe lépés előtt.  

Milyen medencére választható polikarbonát medencefedés?

Szinte bármilyen méretű és alakú süllyesztett kültéri medence befedhető az elegáns polikarbonát tetők segítségével. Valamennyi fedés az adottságok maximális figyelembevételével, egyedi gyártással készül, ezért árajánlatot a konkrét paraméterek megadásával tudunk csak adni. Amennyiben bizonytalan vagy, hivatalos kalkuláció kérése előtt keresd kollégáinkat vagy használd ajánlatkérő űrlapunkat, ahol lehetőséged van a pontos méretek megadására és a kívánt fedéstípus kiválasztására!

Egyetlen követelmény, hogy a fedés alapjául szolgáló felület kellően sík és egysíkú, valamint terhelhető legyen a tető mozgatását biztosító sínrendszer fogadására. A vázszerkezet alapesetben két oldalon elhelyezett síneken gördülve tolható el, de a szögletes, szuper alacsony fedés típusok egyoldali sínnel is rendelhetők. 

Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy a medencét az első nyári napon kényelmesen birtokba vehesd! Írhatsz a Facebookon is!