Poliking Korfu medencefedés

A Poliking Korfu medencefedés a tökéletes választás, ha mediterrán hangulatot szeretnél varázsolni kertedbe. Elegáns ívei és klasszikus stílusa egyedivé varázsolja medencét, miközben hatékony védelmet nyújt a szennyeződések és az időjárás által egyre szélsőségesebben adódó megpróbáltatások ellen.

Előnyök:

 • Elegáns design: A Korfu medencefedés íves formája és klasszikus stílusa mediterrán hangulatot kölcsönöz a kertnek.
 • Tartósság: A fedés kiváló minőségű anyagokból készül, így garantáltan könnyen kezelhető, valamint ellenáll az időjárási viszontagságoknak.
 • Védelem: A fedés megvédi a medencét a szennyeződésektől, a levelektől és a törmeléktől.
 • Hőszigetelés: A fedés hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, így hosszabb ideig megőrzi a medence víz hőmérsékletét.
 • Szakszerű telepítés: A fedés telepítését képzett és tapasztalt szakembereink precíz szakértelemmel, gyorsan végzik.
Poliking Korfu medencefedés

Ajánlatkérés a Korfu típusra

  Név*
  Cím* (település)
  E-mail cím*
  Telefonszám*

  Medence méretei

  (bruttó méret, a medence körül futó sík felület, ahol a sín rögzíthető):

  Medence hossza
  Medence szélessége
  Szegélykő magassága
  (ha van)
  Egyéb megjegyzés:

  Fedés anyaga:

  Korfu medencefedés galéria

  Extrák

  Eltolható oldalajtó

  Homlokfali nyílóajtó

  Homlokfali felhajtás teljes szélességében

  (maximum a teljes magasság feléig)

  Egyedi szegmens felosztás

  (lehetséges növelni a szegmens számot a letoláshoz szükséges kevés hely miatt)

  Vázszerkezet egyedi porfestése

  A Poliking Korfu medencefedés egy íves szerkezetű fedés, amely tökéletesen illeszkedik a mediterrán stílusú kertekhez. A fedés kiváló minőségű anyagokból készül, így ellenáll az időjárási viszontagságoknak és hosszú élettartamú. A Korfu medencefedés megvédi a medencét a szennyeződésektől, a levelektől és a törmeléktől, így Önnek kevesebb időt kell fordítania a medence tisztán tartására. A fedés hőszigetelő tulajdonságokkal is rendelkezik, így a medence vize hosszabb ideig megőrzi a hőmérsékletét. A Poliking Korfu medencefedés telepítése egyszerű és gyors, így Ön rövid időn belül élvezheti a medencefedés nyújtotta előnyöket.

  A polikarbonát medencefedés nyújtotta előnyök

  A polikarbonát medencefedés egy innovatív megoldás, amely számos előnnyel jár a medencetulajdonosok számára. Ezek az előnyök nemcsak növelik a medence élvezeti értékét, de a fenntartási költségeket is jelentősen csökkenthetik.

  Hosszabb medenceszezon:

  A polikarbonát fedés kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, így segít megőrizni a medence víz hőmérsékletét. Ennek köszönhetően a víz hamarabb felmelegszik tavasszal, és az ősz beköszöntével tovább őrzi meg a hőmérsékletét. Ezzel a medenceszezon jelentősen meghosszabbodik.

  Alacsonyabb fenntartási költségek:

  A fedés megvédi a medence vizét a szennyeződésektől, a levelektől és az UV-sugaraktól. Ezáltal kevesebb vegyszerre és energiára van szükség a medence tisztán tartásához, ami hosszú távon jelentős megtakarítást eredményezhet.

  Szennyeződés csökkentése:

  A polikarbonát fedés áttetsző anyagból készül, így lehetővé teszi a természetes fény bejutását a medencébe. A fény hatására a vízben lévő algák elszaporodása gátolt, így a víz tisztább marad.

  Kisállat- és gyermekbiztonság:

  A fedés egy fizikai akadályt képez, amely megakadályozza a kisgyermekek és a háziállatok véletlen vízbe esését. Ezzel a fontos biztonsági funkcióval megóvhatod szeretteidet a vízbefulladás veszélyétől.

  Erős viharbiztonság:

  A polikarbonát fedés strapabíró anyagból készül, és kiváló rögzítési rendszerrel rendelkezik. Ez biztosítja, hogy még heves széllökések vagy viharok sem okoznak kárt a fedésben, és nem veszélyeztetik a medence tartósságát.

  UV-sugárzás elleni védelem:

  A polikarbonát anyag hatékonyan blokkolja a káros UV-sugarakat, így védve a medence vízét és az alkatrészeket a károsodástól. Ez hosszú távon megőrzi a medence állapotát és csökkenti a karbantartási költségeket.

  A Korfu típusú polikarbonát medencefedés egy sokoldalú és praktikus megoldás, amely számos előnnyel jár a medencetulajdonosok számára. A hosszabb medenceszezontól a csökkentett fenntartási költségeken át a fokozott biztonságig a polikarbonát fedés egy értékes befektetés, amely megnöveli a medence élvezeti értékét és a használhatóságának határait is tágítja.

  Ingyenes egyeztetés

  Egyeztess munkatársunkkal a típus beépíthetőségéről telefonon vagy emailben!

  Üzenetedet az urbanmark@poliking.hu címen várjuk,
  hívásodat pedig a +36 20 274 5293-es telefonszámon!

  A Kapcsolat oldalon pedig egyszerűen küldhetsz üzenetet!

  Ugyanakkor figyelmedbe ajánljuk Facebook oldalunkat is!