A biztonsági medencefedést főként a kisgyerekes családok és a kis kedvencekkel rendelkező gazdik keresik a süllyesztett kerti medence takarására, hogy megakadályozzák a véletlen vízbe esést, vízbefúlást. 

A hagyományos medencefóliák és szolártakarók ugyan távol tartják a szennyeződéseket, illetve megakadályozzák a párolgást, így melegen tartják a vizet, azonban nem képesek meggátolni a vízbe esést.

Léteznek azonban olyan tetők, amelyek ugyanezen előnyök mellett biztonságot is nyújtanak. Ezek közül mutatjuk be az általunk forgalmazott elegáns polikarbonát medencefedéseket, tarts velünk!

Miért van szükség a medencék befedésére?

Egy süllyesztett kerti medence nagyszerű dolog, hiszen az otthonodba hozza a vízpartot, nem kell többé a kánikulában dugóban ülni a Balaton felé vagy a strandon rástartolni az utolsó szabad törölközőnyi helyre.

Egész nyáron bármikor rendelkezésedre áll, lehűtheted magad munka után, egy kimerítő hétköznap délutánján, nagyokat pancsolhattok a családdal hétvégeken. És a barátok is szívesen járnak majd hozzátok, így számos alkalom lesz együtt bulizni, sütögetni egy jó kis medencés összejövetelen.

Viszont csak akkor lesz igazán élvezhető, ha a vize egészséges és tiszta, és a karbantartása nem vesz el sok időt az életedből. Hogyan érheted ezt el? Egyszerű a megoldás, polikarbonát medencefedéssel!

Nemcsak változatos megjelenésű, de számos előnyt is tartogat. Fényáteresztő, ezért felmelegíti és melegen tartja a medence vizét, így aki fázós, az is élvezni fogja, ráadásul ezáltal a fürdési szezon is meghosszabbítható.

De megakadályozza a falevelek és egyéb szennyeződések bejutását, megszünteti az algásodást, így a karbantartásra kevesebb idő és kevesebb vegyszer is elég. És ha ez nem lenne elég, még egy óriási előnnyel jár: megelőzi a baleseteket.

Mindegy, hogy a legnépszerűbbet, a Budapest fedést, az elegáns Dubait vagy más modellünket választod, ugyanazokat a pozitívumokat nyújtja.

Biztonsági medencefedés

A polikarbonát medencefedések erős alumínium profilokból készült vázra épülnek, ez, illetve a sínrendszer a tető könnyű, egykezes mozgatását teszi lehetővé. Viharbiztonsági rendszerrel van felszerelve, amely a legzordabb időben is stabilan a helyén tartja.

És hogy még mitől biztonsági a medencefedés? Egyrészt a felépítmény jól látható, így a medence felé közeledve szembetűnik, vagyis még a külvilágról a játék hevében megfeledkező, rohangáló gyerekeknek is feltűnik. Ha mégsem, akkor az erős 10 mm-es cellás szerkezetű vagy a törhetetlen 4 mm-es tömör, üvegszerű polikarbonát tető megakadályozza a vízbe esést, megóvja őket a sérüléstől.

Minden medencére

A polikarbonát medencefedések nagy előnye, hogy akár utólag, már elkészült medencékre is megrendelhetők, legyenek azok bármekkora méretűek és bármilyen formájúak.

Ízlésed, illetve a környezet stílusa szerint választhatsz klasszikus íves vagy modern, minimalista szögletes fedést, teljesen személyre szabottan, ugyanis a vázszerkezete egyedi porfestéssel bármilyen színben kérhető.

A szuper alacsony és alacsony típusok teljesen belesimulnak a környezetbe, nem vesznek el a kert látványából, a középmagas vagy magas tetők alatt pedig kényelmesen úszni vagy pancsolni is lehet rossz időben.

Kérheted egyedi szegmensfelosztással, ha kevés hely áll rendelkezésre az eltoláshoz. A szerkezettől függően egyes típusok eltolható oldalajtón, míg mások homlokfali nyílóajtón keresztül közelíthetők meg zárt állapotban. 

Maradtak még kérdéseid, mielőtt döntenél? Küldd el nekünk az üzenetküldő felületen keresztül vagy hívj minket a megadott telefonszámon!