Vigyél egy kis extrát a kültéri luxus medencébe, építtess egyedi és dekoratív fedést polikarbonátból ízlésednek, a környezet stílusának megfelelően, és élvezd a tökéletes hőmérsékletű és tisztaságú vizet áprilistól októberig!

Egy saját beltéri vagy kerti medence sokak számára álom, és a luxus megtestesítője, azonban ma már nem elérhetetlen, és a professzionális medencefedéseknek köszönhetően kültéren nem csak nyáron élvezhető.

Sokan próbálkoztak már a gyerekeik kedvében járni, a nyári szünidőt megkönnyíteni, és vásároltak nagyméretű puha vagy merevfalú medencét. Aztán a használat során rájöttek, hogy semmivel nem egyszerűbb a karbantartása, mint egy állandó medencének, egyéb hátrányairól nem is beszélve.

Ezek után többen ruháztak be egy süllyesztett vagy épített kerti medencébe, azonban szembesülniük kellett néhány bosszantó dologgal. Ezekre nyújtanak megoldást változatos polikarbonát medencefedéseink, tarts velünk, és ismerd meg az előnyeiket!

Fedett, mégis nyitott luxus medence a kertben

Mi lehet nagyszerűbb dolog, mint egy forró nyári napon a saját medencében úszni, pancsolni egyet! A saját medencék előnyeiről korábban már írtunk, de a legfontosabbakat kiemeljük itt is: nem kell utazni, a tömegben jó helyet vadászni, másokkal osztozni a vízparton, egyszóval minden pillanatban teljes élvezetet nyújt. Azonban tartogat néhány hátrányt is, amelyeknek egy professzionális medencefedés révén búcsút inthetsz. 

Sajnos a mi éghajlatunkon egy nyitott medence nem igazán használható a meleg nyári heteken kívül, mivel a napi hőingadozás viszonylag nagy, nem beszélve a szennyeződések megjelenése miatt a magas karbantartási igényről. A polikarbonát medencefedések egyre többek számára elérhetőek, költséghatékony és tetszetős megoldást kínálnak a kültéri medencék takarására, és előnyeik révén egyre népszerűbbek a saját medencével rendelkezők körében. 

Milyen előnyöket kínál a polikarbonát medencefedés?

A polikarbonát tetők telepítése számos előnnyel jár, a legfontosabbak:

  • Hosszabb fürdési szezon, kellemes hőmérsékletű víz
  • Akár 95%-kal kevesebb szennyeződés
  • Kevesebb vegyszer, olcsóbb vízkezelés, alacsonyabb karbantartási költség
  • Nagyobb biztonság
  • Nem kell téliesíteni a medencét

Ahol gyerekek vannak a családban, ott a hűvösebb idő sem lehet akadálya a pancsolásnak. Sokkal kellemesebb azonban ideális hőmérsékletű vízbe mártózni, amely nincs tele falevéllel, bogártetemekkel és más szennyeződésekkel, nem algásodik a napsugárzás hatására, és amely akár a tetőnek köszönhetően csapadékos időben is élvezhető. Ráadásul a kevesebb vegyszer egészségesebb, a szemnek, a bőrnek kellemesebb vizet eredményez.

Hogyan működik a polikarbonát fedés?

Polikarbonát fedést ízlésednek, a környezet stílusának megfelelő íves vagy szögletes formában és magasságban választhatsz változatos medencetípusokhoz akár utólag is. A hagyományos cellás polikarbonáthoz képest a 4 mm-es víztiszta, tömör polikarbonát fedés megjelenésében még nagyobb luxust kínál, és ha szuperalacsony szögletes fedéssel választod, a modern, minimalista környezetbe is tökéletes.

Ha a medencefedést mozgató klasszikus, kétoldali sínes megoldást nem érzed esztétikusnak, egyes fedéseket egyoldali sínnel is választhatsz, így akadálymentesen lehet megközelíteni a medencét.

Valamennyi polikarbonát medencefedés típus esztétikus megjelenést és könnyű használatot biztosít, lépj velünk kapcsolatba, polikarbonát fedéseinkkel segítünk a luxus medence kialakításában!