Biztonságos kerti medence

Családja biztonsága az elsődleges célunk.

Kevés szórakoztatóbb és kényelmesebb dolog van, mint egy saját úszómedence a kertben. Elegáns partik, családi játékok kiváló helyszíne, amit bár óvni, gondozni, tisztítani kell, mégis mindenki vágyik rá, hiszen előre garantálható, hogy sok kellemes élmény helyszíne lesz, amiről aztán életünk meghatározó emlékei szólnak.

Sokakban viszont csak a régóta vágyott kerti csoda megépülése után ötlik fel a gondolat, hogy akár új veszélyforrás is lehet a kert dísze, amire addig csak áhítattal gondoltak.

A kerti medence kisgyermekre, kisállatra de akár felnőttre is olyan veszélyt jelenthet, aminek a következményeibe jobb nem belegondolni. A totyogó gyerekek kíváncsiságának nem szab határt a félelem, hiszen bennük ez a tapasztalatokból építkező kontrol csak később alakul ki. Házikedvenceink néha az önfeledt játék vagy egy másik állat kergetése hevében kerülnek balesetveszélyes helyzetbe. Felnőtt családtagjaink akár a csúszós kövön eshetnek váratlanul a vízbe. A fulladás vagy az egyéb sérülések esélyét akár növelhetik is az egyes puha medencetakarás (buborékos fóliák), amelyek még a menekülést is nehezíthetik.

  

Vigyázunk szeretteire

A Poliking medencefedései zárhatóak, így aki ezzel óvja szeretteit, sok kellemetlen, aggodalommal teli kereséstől óvhatja meg magát. A prémium anyagok használatához ragaszkodik csapatunk, valamint  munkatársaink, akik felelősségteljesen, precízen végzik el a teljes szerkezet beállítását. Ennek köszönhetően az anyaghibából vagy a hibás működésből adódó balesetektől is védve van. Aki bennünket választ és megbízik a szakértelmünkben, valamint az általunk beállított szerelvények magas minőségében.

Prémium anyagok

Medencefedéseink merev, ellenálló és stabil építmények. Vészhelyzet/baleset esetén elbírnak akár egy felnőtt embert is, de normál körülmények között a medencefedésre mászni tilos. Ha baleset következtében került ember a fedés tetejére, utána a szerkezet átvizsgálását ajánljuk. Kisállat és 50 kg alatti gyermek közvetlen ráesésének garantáltan ellenáll.

Ha motoros mozgatású a fedés, nem kell sem áramütéstől sem a mozgásból adódó sérülésektől tartani. A beépített védelmi mechanizmusok miatt és a kialakítás jellegéből következően biztonságban tudhatja a használókat és a medencében játszó családtagokat. Ha a mozgás során ellenállásba ütközik a motoros mechanizmus, a mozgás azonnal megáll, így nem csak az emberek és kisállatok vannak biztonságban, de a medencénél használt játékok, eszközök is.

Körültekintő tervezés

A motor nem használ külső áramforrást, hanem napenergia táplálja a motor működését biztosító akkumulátort. Nincs veszélyes kábel és nagyfeszültségű áram a víz és a vízben lévő emberek közelében.

A helyes használattal és elvárt karbantartással kapcsolatos információkat az átadáskor szóban és írásban is átadjuk (a garanciával kapcsolatos dokumentumokkal).

Dubai - Dubai_12 Image Title attribute:	 example Dubai_12 photo Update Settings